Over MD-performance

MD-Performance is in 2004 opgericht door Mark Deen. Vanuit zijn voorliefde voor de Mitsubishi Galant is dit uitgegroeid naar een wereldwijd netwerk van kennis- en partnerschappen gespecialiseerd in Japanse performance- styling en tunings onderdelen.

In 2011 hebben Remco Vrolijk en Richard Holsbergen MD-Performance overgenomen. Wij hebben een zeer ruime ervaring met Mitsubishi. Beide hebben wij ruim 13 jaar bij een Mitsubishi dealer gewerkt. Remco is onze technische man. Hij is diagnose expert en heeft alle benodigde diploma’s voor o.a. APK, SMC (inbouw alarmsystemen), STEK(airconditioning) en 1e monteur. Richard is onze aftersales man en onderhoud de contacten met o.a. onze wereldwijde leveranciers en onze steeds verder groeiende klantenkring.

Momenteel zijn wij beide nog fulltime werkzaam bij een autodealer en vervullen de werkzaamheden voor MD-Performance in de avond uren en weekenden.

Ondertussen is MD-Performance van een “hobbybedrijf” uitgegroeid naar een steeds volwassener en professioneler bedrijf en hebben hiermee een reeds zeer gevestigde naam in de Mitsubishi “wereld”. Door investeren in apparatuur en gereedschappen kunnen wij steeds meer werkzaamheden uitvoeren en aanbieden.

Kenmerkend voor MD-Performance is onze persoonlijke aanpak en grote liefde voor ons merk Mitsubishi en de werkzaamheden die we uitvoeren.

Door onze wereldwijd netwerk kunnen wij vrijwel ieder onderdeel leveren, zowel nieuw als gebruikt, origineel of aftermarket. Tevens kunnen wij in onze werkplaats vrijwel alle werkzaamheden uitvoeren. Van het verversen van o.a. motorolie,onderhoud, versnellingsbak en motor revisies tot volledige tunings- en in/opbouw projecten. Ons specialisme ligt vooral op de Mitsubishi Lancer Evolution, Galant, Legnum, Eclipse, FTO en 3000GT. Uiteraard zijn alle andere modellen van Mitsubishi meer dan welkom en is hierbij ook meer dan voldoende knowhow aanwezig.

.

MD-Performance

Contact informatie

telefoon+(31) 6 112 053 54

sampleinfo@md-performance.nl

Hoofdweg 1786

2157 ND Abbenes

Klantenservice